Fasola azuki (ekologiczna)

Źródło białka!
  • Pochodzenie: Azja
  • Baza wiedzy: Ekologiczna fasolka azuki charakteryzuje się słodko ? orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasola azuki uprawiana jest głównie w krajach Dalekiego Wschodu oraz w Stanach Zjednoczonych.

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym

Baza wiedzy: Jej nasiona cenione są za swoje prozdrowotne i odchudzające właściwości. Ta fasola leczy dolegliwości związane z infekcjami pęcherza moczowego oraz chroni przed niedokrwistością. Smak ma ona lekko słodki i posiada charakterystyczny posmak orzacha. Wykorzystuje się ją jako środek na różne dolegliwości zdrowotne, a w kuchni jako dodatek albo bazę do przygotowywania słodkich potraw.

  • NA PĘCHERZ
  • NA NIEDOKRWISTOŚĆ
  • NA CHOLESTEROL
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając naszą fasolę
  • ZDROWY PĘCHERZ

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.