Fasola mung (ekologiczna)

Źródło białka!
  • Pochodzenie: Azja
  • Baza wiedzy: Fasola Mung jest doskonała do wykorzystania jako baza do kotlecików wegetariańskich. Na jej bazie można przygotować sos do ryżu lub kaszy lub ugotowaną dodać do sałatki warzywnej. Fasola Mung ma zastosowanie głównie w potrawach kuchni chińskiej, wietnamskiej oraz meksykańskiej. Szczególna popularnością cieszy się pośród wegetarian, z uwagi na dużą zawartość białka. W krajach Dalekiego Wschodu uznawana jako składnik leczniczy.

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym

Baza wiedzy: Fasola Mung pochodzi z Chin. Zawiera w kiełkach enzymy białka, łatwo przyswajalne dla człowieka. Posiada zdolność usuwania toksyn z organizmu i poprawia pracę wątroby. Zawiera też witaminy, w tym: witaminy A, B, C i E oraz sole mineralne.
Posiada właściwości obniżające poziom tzw. ?złego cholesterolu?. Zawiera też duże ilości antyutleniaczy, które mają właściwości zapobiegające chorobom serca.

  • DLA SERCA
  • DLA MIĘŚNI
  • DLA WĄTROBY
  • NA CHOLESTEROL
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając naszą fasolę
  • ZDROWIE W SERCU

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.