Maka orkiszowa biała (ekologiczna)

Zdrowe pieczenie!
  • Pochodzenie: Europa
  • Baza wiedzy: Mąka orkiszowa idealnie nadaje się do wypieków, a zwłaszcza pieczywa. Wykorzystuje się ją do przygotowania placków, naleśników, makaronów itp.

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając naszą mąkę

Baza wiedzy: Mąka orkiszowa biała bogata jest w białko, błonnik pokarmowy, nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy B, A, E, D, miedź, cynk, selen, żelazo, fosfor, potas, krzem. Produkty wykonane z mąki orkiszowej poprawiają ogólne samopoczucie. Poleca się ich spożywanie przy przemęczeniu, osłabieniu, spadku odporności. Codzienne konsumowanie zapobiega oraz leczy niektóre choroby: reumatyczne, nowotworowe, serca i układu krążenia. Produkty z mąki orkiszowej powinno spożywać się przy podwyższonym poziomie cholesterolu, alergiach, schorzeniach żołądkowo-jelitowych, a nawet przy nerwicy i depresji.

  • DLA ŻOŁĄDKA
  • NA CHOLESTEROL
  • DLA DOBREGO SAMOPOCZUCIA
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym
  • DOBRE SAMOPOCZUCIE

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.