Mąka sojowa (ekologiczna)

Unikalny produkt!
  • Pochodzenie: Azja
  • Baza wiedzy: Otrzymywana z ekologicznych upraw soi, charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem, który staje się bardziej wyrazisty po krótkim prażeniu ziaren soi. Mąka ta jest miałka i puszysta. Wypieki wykonane z mąki sojowej w trakcie pieczenia lekko brązowieją. Używana jest także do wyrobu mleka i past sojowych. Dodaje się ją do produktów w celu poprawienia ich waloru smakowego oraz wydłużenia okresu przydatności do spożycia.

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym

Baza wiedzy: Cechy przypisywane mące sojowej pochodzą od soi, która w świecie wegan i wegetarian jest produktem stojącym na piedestale. Wzmacnia odporność organizmu i poprawia funkcjonowanie układu nerwowego. Poprawia pamięć i koncentrację. Posiada dużą zawartość białka i jednocześnie jest naturalnym produktem bezglutenowym. Posiada właściwości wspomagające pracę jelit ze względu na dużą zawartość błonnika.

  • NA ODPORNOŚĆ
  • DLA MIĘŚNI
  • DLA ŻOŁĄDKA
  • NA NERWY
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając naszą mąkę
  • REDUKUJESZ STRES

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.