Syrop ryżowy brązowy (ekologiczny)

Zdrowy cukier!
  • Pochodzenie: Azja
  • Baza wiedzy: Syrop ryżowy jest pozyskiwany w procesie fermentacji ryżu, w której dochodzi do rozbicia skrobi. Jest on coraz bardziej popularnym zamiennikiem cukru ze względu na swoje dobre właściwości odżywcze. Bardzo wydajny, gęsty i przejrzysty, te cechy korzystnie wpływają na opinię organoleptyczną i stawiają go coraz wyżej w piramidzie zamienników cukru. Syrop ryżowy można stosować do wszelkich deserów, lodów, ciast jak i do posłodzenia porannej herbaty.

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym

Baza wiedzy: Jego główną właściwością charakterystyczną dla wszystkich produktów słodzących jest utrzymanie prawidłowego poziomu cukru we krwi. Ponadto posiada właściwości przeciwbiegunkowe i łagodzi podrażnienia jelit oraz zapobiega gromadzeniu się tłuszczy w organizmie.

  • REDUKCJA TŁUSZCZY
  • PRZECIWBIEGUNKOWY
  • ŁAGODZI PODRAŻNIENIA JELIT
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając nasz syrop
  • SPOKÓJ W UKŁADZIE JELITOWYM

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.