Syrop z tapioki (ekologiczny)

Zdrowy cukier!
  • Pochodzenie: Ameryka Południowa
  • Baza wiedzy: Syrop z tapioki to naturalny środek słodzący o delikatnym złotym kolorze i neutralnym smaku. Wytwarzany z ekologicznie uprawianej tapioki w procesie fermentacji. Jest ceniony za swoje właściwości. Uchodzi za produkt hipoalergiczny. Syrop z tapioki można stosować do wszelkich deserów, lodów, ciast jak i do posłodzenia porannej herbaty.

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym

Baza wiedzy: Jest lekkostrawny , gdyż zawiera niewiele węglowodanów i białek. Nie zawiera glutenu ani cholesterolu, dzięki czemu może stanowić składnik diety osób chorych na miażdżycę i celiakię.

  • NA MIAŻDŻYCĘ
  • NA CELIAKIĘ
  • NA CHOLESTEROL
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając nasz syrop
  • BEZPIECZNE DESERY

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.