Wafle kukurydziane (ekologiczne)

Bezglutenowe!
  • Pochodzenie: Europa
  • Baza wiedzy: Produkowane są z najwyższej jakości kukurydzy, a specjalny sposób ich wypieku pozwala zachować wszystkie jej cenne właściwości odżywcze. Ziarno kukurydzy jest doskonałym źródłem błonnika pokarmowego.
    Wafle kukurydziane wytwarzane głównie z wysokiej jakości zbóż. Są lekką i pożywną przekąską, a przy tym zawierają węglowodany złożone, będące najważniejszym i niezbędnym źródłem energii w odżywianiu człowieka.
    Wafle BioAvena to niezwykła kompozycja odpowiednio dobranych składników, charakteryzujących się wyjątkowym smakiem. Stanowią idealną i wartościową przekąskę na każdą porę dnia. Produkt zawiera dużą ilość błonnika pochodzenia naturalnego. W smaczny sposób zaspokoją głód w domu, pracy lub szkole.

Właściwości wspomagające zdrowie

Pomóż sobie i najbliższym

Baza wiedzy: Wszelkie właściwości wspomagające zdrowie w przypadku wafli kukurydzianych, pochodzą od samego źródła czyli zboża kukurydzy.
Najważniejszym składnikiem wafli kukurydzianych jest selen wraz z witaminą E i beta-karotenem. Te 3 składniki bronią nas przed działaniem wolnych rodników, zwiększają odporność i przedłużają młodość. Luteina pomaga chronić plamkę żółtą oka przed zwyrodnieniem, co szczególnie jest ważne w diecie dzieci i młodzieży dorastającej. Wafle w połączeniu jogurtem stanowią idealne zapotrzebowanie na białko, wapń oraz aminokwasy. W takim też połączeniu średnia porcja idealnie uzupełnia zapotrzebowanie na składniki wzmacniające kości.

  • DLA WZROKU
  • NA ODPORNOŚĆ
  • DLA ODMŁODZENIA
ZACZNIJ WSPOMAGANIE I KUP NASZ PRODUKT! PRZEJDŹ DO SKLEPU

Warto wiedzieć

Co zyskujesz spożywając nasze wafle
  • OCHRONĘ WZROKU

PROMOCJA

NEWSLETTER

NASZA SPOŁECZNOŚĆ

Przyłącz się do nas! Polub! Bądź zdrowy! Pij soki od zaraz!

Czy wiesz, że...?

Pijąc soki owocowe bądź warzywne wydłużasz swoje życie o kilka lat. Szansa, że przeziębisz się zimą spada aż o 70%.